PT Pass

Image

Personlig Träning

Det blir allt vanligare med att anlita en personlig tränare och det är ett skonsamt och effektivt sätt att få resultat. Den som väljer att anlita en PT får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid.
 
"Jag anpassar träningen efter varje individ, deras förutsättningar och mål"

Detta betyder att åldern inte spelar någon roll och det är aldrig försent att börja röra på sig. Allt börjar med att vi ses på en kostnadsfri konsultation som tar ca 30 min. Här gör jag bla en behovsanalys där jag ställer div frågor för att få en bild av hur jag på bästa sätt kan vara en stöttepelare mot just delmål och mål. Efter det så lägger vi tillsammans upp en plan!
 
För mig som tränare är det viktigt att mina klienter kan känna och se att träningen ger resultat. Detta för att hålla motivationen uppe och viljan att fortsätta framåt. Förutom att jag dokumenterar varje träning så ger jag förslag på olika fystester som mäter styrka, kondition, rörelsemönster och uthållighet. Även här pratar vi igenom vilket/vilka test som passar bäst utefter just dina mål.

Hemmaträning
Kanske har du träningsredskap hemma, bor långt bort, har något fysiskt eller psykiskt hinder, behöver vara hemma med småbarn etc.
Vad anledningen än är så kan jag komma till dig.

"Den bästa träningen är den som verkligen blir av"

Hur ofta ska jag träna med min PT?

Du bestämmer själv hur många gånger du vill att vi ses för träning. Har du aldrig gjort det tidigare så rekommenderar jag att du bokar minst tre stycken tillfällen. Vissa önskar kontinutet och vill ses flera eller en gång i vecka året runt. Andrar önskar träna under en begränsad period för att sedan fortsätta på egen hand. Efter ett tag kanske det är dags att sammanstråla för nya övningar, en titt på teknik, hålla liv i motivationen eller ett pass för att chocka kroppen.
Image
Varför anlita en Personlig tränare?

  • Du får en professionel träningskompis som motiverar och ser till att din träning är säker, effektiv, varierande och rolig.
  • Du får hela tiden uppföljning och ett kvitto på att ditt slit ger resultat.
  • Du får hjälp att fokusera på dina styrkor och upptäcka fler hos dig själv.
  • Att ha en bokad tid med din PT gör att träningen i större utsträckning blir av
  • Du kommer få mer energi i vardagen och mer ork till dina när och kära.

Kontakt

Kontakt

PT Angelica Ahlrik

 
Adress
Alphyddevägen, 541 33 Skövde
 
Telefon
070-4056295
 
Email
angelica.ahlrik@live.se